018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Imenovan novi v.d.direktor Direkcije za javni prevoz grada Niša (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Odbor za imenovanje Skupštine grada Niša, prihvatio je predlog rešenja da se Saša Petronijević imenuje za vršioca dužnosti Javno-komunalnog preduzeća Direkcija za javni prevoz grada Niša posle ostavke aktuelnog direktora Miljana Jovanovića. Članovi Odbora za imenovanje na današnjoj 29. sednici, odlučivali su i o kadrovskim promenama u Upravnom odboru Narodnog muzeja, kao i školskih odbora u osnovnim školama „Ivan Goran Kovačić“ i „Vojislav Ilić Mlađi“

Sa 4 glasa za, Odbor za imenovanje prihvatio je predlog Odborničke grupe URS-a u Skupštini grada Niša, da se Saša Petronijević imenuje za vršioca dužnosti direktora JKP „Direkcija za javni prevoz“.

Aleksandar Obradović razrešen je članstva u Upravnom odboru Narodnog muzeja, a na njegovo mesto imenovana je Tatjana Marković, potvrđeno je na Odboru za imenovanje.

Po jedan član Školskog odbora Osnovne škole „Ivan Goran Kovačić“ u Niškoj banji i Vojislav Ilić Mlađi posle razrešen je da bi na njihovo mesto imenovani novi članovi. Sednica Skupštine Grada Niša zakazana je za 31. januar 2014. kada ce odbornici dati poslednju reč o ovim kadrovskim promenama.

Povezane vesti