018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Identitet starice potvrđen i DNK analizom (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi:

Zvanična identifikacija tela pronađenog 14. septembra u jednom voćnjaku u Banji Topilo pokazala je da je reč o 83-godišnjoj starici Stani Milkić, čiji je nestanak njen unuk istog dana prijavio policiji i nešto kasnije Niškoj televiziji. Kako nezvanično saznajemo, starica je umrla prirodnom smrću, a njen unuk Bratislav Milkić tajno je sahranio u jednom banjskom voćnjaku.

Žrtva čije je telo nađeno nešto pre manje od mesec dana u Banji Topilo je Stana Milkić iz ulice Koste Abraševića u Nišu, potvrdile su DNK analize.

Osamdesettrogodišnja starica nestala je 16. januara, na dan smrti svoga brata. Unuk je tada odmah policiji prijavio nestanak bake, a četiri dana kasnije oglasio se i na Niškoj televiziji sa porukom:

 “Nestala je u noći između 16. i 17. januara, molim sve da, ukoliko je negde primete, prijave to policiji. Na sebi je imala trenericu, crni kraći kaput i štap”

Identitet starice potvrđen je i na osnovu serijskih brojeva veštačkih kukova koji su joj ugrađeni, jedan pre 19, a drugi pre 13 godina. Stana Milkić je najverovatnije preminula prirodnom smrću. Sumnja se da je unuk tajno sahranio, kako bi nastavio da prima njenu penziju. Ako se to i dokaže, Bratislavu preti kazna zatvora od tri meseca do pet godina zbog kršenja porodičnih obaveza, i još pet godina za prevaru Fonda penzijskog osiguranja.

 

Povezane vesti