018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

I dalje se čeka osvetljenje

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Zbog kašnjenja postavljanja osvetljenja na stadionu Radničkog, predsednik ovog kluba Darko Bulatović apelovao je na nadležne institucije i izvođače radova da posao bude završen do 10. avgusta, za kada je zakazana prva utakmica. Izvođači radova kažu da je najveći problem nastao oko dobijanja dozvole za priključenje reflektora na trafo-stanicu Apelovac. Međutim, kako ističu, to je sada rešeno i radovi bi trebalo da uskoro budu završeni.

Radnički je brend ovog grada i u rešavanje problema kluba trebalo bi da se uključe sve gradske institucije, istakao je Bulatović. Zbog toga je, kako kaže, prebacivanje odgovornosti neprihvatljivo i zajednički moramo da se potrudimo da čuveni niški klub spremno dočeka kolege imenjake iz Kragujevca 10. avgusta.

U Direkciji za izgradnju grada, kojima je poveren nadzor radova, kažu da je problem nastao i zbog toga što je izvođač radova ostao dužan određenu sumu poizvođačima, ali sada je to prevaziđeno.

Predstavnici preduzeća MD Gradnja istakli su da su radovi u najvećoj meri završeni. Oni kažu da je projektnom dokumentacijom predviđeno da reflektori budu priključeni na trafo-stanicu Apelovac. Međutim, kako navode, dozvola je kasnila mesecima i tek je dobijena pre nekoliko dana, što bi trebalo da omogući da radovi budu završeni na vreme.

Za završetak radova na stadionu potrebno je oko sto miliona dinara i Bulatović očekuje da će grad klubu izaći u susret kako bi oni što pre bili završeni.

Povodom hapšenja funkcionera Srpske napredne stranke, zbog malverzacija u opštini Crveni krst, sadašnji predsednik ove opštine Darko Bulatović nije želeo da detaljnije komentariše ovaj slučaj. Međutim, on očekuje da bude pozvan kao svedok kako bi rekao sve što zna o ovim malverzacijama.

Povezane vesti