018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Humanitarnom akcijom pomažu siromašnim drugarima (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Učenički parlament niške Osnovne škole “Kole Raši”ć u saradnji sa nastavnicima i upravom škole, u Nedelji zaštite životne sredine i prirode, organizovali su i humanitarnu akciju, kako bi prikupili novčana sredstva za pomoć drugovima kojima je ta pomoć zaista potrebna. Kako kažu nadležni u ovoj ustanovi, plan je da akcija traje čitave nedelje, a da će se ukoliko bude bilo potrebe nastavuiti i tokom naredne nedelje.

Parlament, ali i čitava škola na čelu sa nastavnicima i direktorom, strpljivo skuplja svaki dinar, a zauzvrat humanim ljudima koji su se odazvali ovoj akciji, poklanjaju bedževe sa logom škole, ali i osmeh kao znak zahvalnosti za dobro delo. U akciji ne učestvuju samo roditelji, već svako ko je rad i u mogućnosti da pomogne. Štand sa mladim humantarcima i bedževima čeka ih u holu ove socijalno aktivne i odgovorne škole.

Kažu da su na ideju došli složno i dogovorom i da su, iako akcija traje tek dva dana, zadovoljni brzinom punjenja ove kutije, koja će njihovimm drugarima značiti.

U OŠ „Kole Rašić“, pored ove akcije i maskenbala, ističu da će cela nedelja proteći u znaku ekologije i očuvanja životne sredine.

Povezane vesti