018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Humanitarni koktel za pomoć NURDOR-u

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

U subotu, 3. septembra, od 19 sati u niškom hotelu „My Place“ biće održan humanitarni koktel za prikupljanje novca za Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka. Akciju organizuju Međunarodna studentska organizacija AIESEC i Rotarakt klub “Konstantin Veliki”, a pridružili su joj se i studenti iz pet država.

Humanitarni koktel za mališane iz udružeja NURDOR ideja je studenata koji aktivno učestvuju u borbi za dečji život kroz projekat “Seize the day”, kažu organizatori.

- Cilj je prikupljanje novčanih sredstava za NURDOR i skretanje pažnje javnosti na lečenje i život obolele dece od raka – kaže Tihomir Đurković iz Rotarakt kluba „Konstantin Veliki“

- Humanitari koktel biće priređen 3. septembra sa početkom u 19 sati u hotelu „My Place“. Očekujemo najmanje pedesetoro ljudi iz kompanija i firmi, kojima je poslat poziv, a koje će kotizaciju plaćati 10.000 dinara, dok građani koji žele da pomognu oboleloj deci plaćaju 2000 dinara - ističe PR AIESEC-a, Milica Milić.

Predstavnici Međunarodne studentske organizacije AIESEC ističu da će u okviru projekta uskoro posetiti obolelu decu u Roditeljskoj kući i bolnici, pokloniti im igračke, dok će se sledećeg meseca kroz igru družiti sa studentima iz 5 različitih zemalja.

 

 

 

 

Povezane vesti