018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Humanitarna modna revija

Komentari: isključeni

Kampanja Saveta za socijalna pitanja SNS-a u Nišu daje prve rezultate.

Posle serije tribina u opštini Crveni кrst i dežurstava u sklopu akcije “U susret građanima“, ovom savetu javila se donatorka iz Beča. Ona sutra uručuje humanitarnu pomoć jednoj porodici u selu Mezgraja, a u sredu u Paviljonu u Tvrđavi, s početkom u 19 sati priređuje humanitarnu modnu reviju, čiji će sav prihod otići niškom Svratištu za decu.

Predsednica Saveta za brigu o deci i socijalna pitanja SNS-a u Nišu Jelena Žarić kaže da se, posle serije tribina u opštini Crveni krst, Savetu javila uspešna preduzetnica iz Beča, koja će u utorak, 23. aprila, posetiti porodicu Nešić iz Mezgraje. Uručiće im garderobu, kućnu hemiju i druge potrepštine, ali tu neće biti kraj njenom humanom angažmanu u Nišu.

U nizu aktivnosti koje su usmerene ka građanima, Savet nastavlja i akciju “U susret građanima“. Stručni ljudi – sociolozi, psiholozi, socijalni radnici, dežuraće 16. i 30. maja, u ustaljenom terminu – od 17 do 19 sati.

Podsetimo, članovi saveta za socijalu niškog SNS-a, u proteklom periodu održali su niz edukativnih tribina u selima na opštini Crveni krst, odakle je i proistekla inicijativa za pomoć najugroženijima, među kojima je i porodica koju sutra posećuju donatori.

Modna revija od koje čitav prihod odlazi niškom Svratištu za decu održaće se u sredu, 24. aprila, s početkom u 19 sati, u Paviljonu u Tvrđavi.


Povezane vesti