018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Hapšenja u „Parking servisu“ (VIDEO)

Komentari: isključeni

Nova hapšenja zbog pronevere novca u Nišu. U “Parking servisu“ trojica radnika radne jedinice “Transport“ lišena su slobode, uz pritvor do 48 sati, zbog osnova sumnje da su u više navrata pružali uslugu šlepovanja, što su uredno naplaćivali, ali prihod nisu evidentirali, već su ga zadržavali za sebe. Time su naneli štetu preduzeću, čija se visina procenjuje istraznim postupkom, koji je u toku, kaze direktor Marko Janković.

Trojicu uhapšenih radnika “Parking servisa“ direktor naziva organizovanom grupom, na čiju je ispravnost u radu posumnjao pre oko tri meseca. Tada je uputio terensku kontrolu, koja je otkrila da su trojica osumnjičenih prisvajali novac od šlepanja vozila po pozivu. Istraga je bila prosta, jer su zanemarivali svoje druge aktivnosti da bi obavljali prevoz vozila, a u evidenciji – slaba naplata.

Kolika je šteta – pokazaće istraga, dodaje Janković, napominjući da će trojica osumnjičenih, u skladu sa Zakonom o radu, ostati i bez posla. Oglasila se i policija saopštenjem, u kome se navodi da je osumnjičenima određena mera zadrzžavanja do 48 sati.

Povezane vesti