018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Gornji Matejevac: Kuća se srušila na vodovodne cevi, 500 domaćinstava bez vode (VIDEO)

Komentari: isključeni

Blizu 500 domaćinstava u Gornjem Matejevcu ostalo je bez vode kada se usled klizišta u potok urušio jedan objekat i oštetio vodovodne cevi. Direktor JKP Naisus Dejan Andrejević kaže da je dopremljena potrebna mehanizacija kako bi ovaj problem bio što pre rešen.

Posledice obilnih padavina od pre nekoliko dana vidljive su i u Gornjem Matejevcu. Klizište je proradilo, a ceo jedan objekat završio je u potoku, baš na mestu gde su postavljene vodovodne cevi. Zbog toga je skoro čitavo selo, uključujući vrtić i zdravstvenu ambulantu ostalo bez snabdevanja vodom. Ipak, prema rečima direktora javno-komunalnog preduzeća Naisus Dejana Andrejevića radi se na tome da šteta što pre bude sanirana.

Predsednik skupštine opštine Pantelej Bratimir Vasiljević istakao je da opštinske službe od prvog dana učestvuju u saniranju ovog problema kako bi on u što kraćem roku bio rešen.

Diektor Andrejević nije mogao da precizira kada će radovi biti završeni, ali je istakao prioritet da se potok očisti, a zatim i ozida taj deo kako bi se površina vratila u prvobitno stanje. To bi, kaže Andrejević, trebalo da spreči ponavljanje ovakvih scena.

Povezane vesti