018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

„Gorica“ otklanja kvarove na uličnoj rasveti (VIDEO)

Prethodnih nekoliko dana Niškoj televiziji javljali su se građani sa žalbama da u mnogim delovima grada nema uličnog svetla. Razlog za to bio je jak vetar, što je tipično za ovo doba godine, te ovi kvarovi nisu iznenađujući, kažu nadležni. Ipak, ekipe JKP “Gorica” spremne su da reaguju u ovakvim slučajevima i da otklone kvarove u najkraćem roku.
Ekipe Javno-komunalnog preduzeća “Gorica” imaju pune ruke posla, što zbog blagovremenih priprema prolećnih radova, što zbog problema koji im vremenski uslovi stvaraju. Ono što im je posebno zadavalo brige pre par dana su prijave problema sa uličnom rasvetom.
Osim većih kvarova učestali su i oni manji, koje je nešto lakše ukloniti. Kada se radi o ozbiljnim problemima sa uličnom rasvetom, ne zavisi sve od JKP “Gorice”, već je tu neophonda saradnja i sa elektrodistribucijem, pa je tako popravka otežana.
U sektoru za javnu rasvetu i signalizaciju podsećaju da sve kvarove ove vrste Nišlije treba, pre svega, prijaviti Direkciji za izgradnju grada, ali to se može učiniti i pozivanjem Javno-komunalnog preduzeća „Gorica“.

Povezane vesti

  • Sinisa Milinkovic

    Ako gradjani cekaju na uslugu po vise meseci onda je u pitanju losa organizacija posla, odnosno nesposobno rukovodstvo.