018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Godišnja skupština Udruženja poslovnih žena (VIDEO)

Komentari: isključeni

Projektima osnaživanja žena, u protekloj godini postignuti su značajni razultati u razvoju ženskog preduzetništva u Jugoistočnoj Srbiji. Rečeno je na godišnjoj skupštini Udruženja poslovnih žena Niš, na kojoj je pristupnice potpisalo još 6 uspešnih dama.

Udruženje poslovnih žena Niš osnovano je 2009. godine sa desetak članica. Danas ovo udruženje broji više od 100 firmi koje vode uspešne preduzetnice iz tri okruga. Nišavskog, Topličkog i Pirotskog, kaže Vesna Jevtović, predsednica udruženja.

Na četvrtoj redovnoj godišnjoj skupštini primljeno je još 6 preduzetnica, a za dosadašnju uspešnu saradnju Udruženje poslovnih žena Niš dodelilo je zahvalnice GO Medijana, Niškoj televiziji i drugim medijskim kućama. Za žene članice, koje prvi put započinju sopstveni biznis, formiran je poseban tim koji im pomaže da prevaziđu sve teškoće u poslovanju.

Na kraju godišnje skupštine Udruženja poslovnih žena Niš, Milva korporacija, koja svoje odevne kreacije izvozi na probirljivo nemačko tržište, priredilo je za sve učesnice modnu reviju sa modelima koje su nosile poslovne žene. U Milvi planiraju da u saradnji sa poslovnim ženama, po njihovoj zamisli, ove godine izrade desetak gratis unikatnih kompleta poslovne odeće.

 

 

Povezane vesti