018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

GO SNS Niš podržao Vučića (VIDEO)

Komentari: isključeni

Nakon odvojenih sastanaka opštinskog i gradskog odbora, Srpska napredna stranka u Nišu saopštila je jednoglasnu odluku: podrška za predsednika stranke ide onome ko i sada tu funkciju obavlja besprekorno – Aleksandru Vučiću. Član Glavnog odbora naprednjaka Darko Bulatović kaže da Vučić ima gotovo dvotrećinsku podršku građana Srbije, ali i drugih država Evrope i sveta, dok njegov protivkandidat Vladimir Cvijan čak ne zadovoljava ni statut stranke, jer nema podršku bar 15 opštinskih odbora u Srbiji. Izborna skupština načelno je zakazana za kraj januara 2014.

Borba Aleksanrda Vučića protiv korupcije i kriminala toliko je oštrija, da je nekima postala veliki trn u oku, smatraju niški naprednjaci. Zbog toga iz Niša jednoglasna podrška ide Vučiću, a ne onima koji pokušavaju da okrnje rad sadašnjeg predsednika SNS-a, poput njegovog protivkandidata za tu funkciju, Vladimira Cvijana.

Bulatović kaže da Cvijan čak i ne ispunjava statut stranke, jer nema dovoljnu podršku opštinskih odbora u Srbiji.

Stav naprednjaka je da pokušaj Vladimira Cvijana neće uspeti, niti je prirodno da uspe. A Bulatović se osvrnuo na još jednu aktuelnu temu u Nišu, i osudio nedavne pretnje upućene gradonačelniku Zoranu Perišiću.

Povezane vesti