018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

GO Palilula: Sagledani prioriteti (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Izgradnja putne, vodovodne i kanalizacione mreže prioriteti su u selima na teritoriji Gradske opštine Palulula.

Inicijativa meštana i dobra saradnja između saveta građana i opštine omogućila je da se ovi problemi brzo rešavaju, kaže Boban Džunić, predsednik gradske opštine Palilula.

Opština Palilula po broju stanovnika jedna je od najvećih u Nišu, ali po standardu života stanovnika na samom začelju. Predsednik opštine Boban Džunić sa saradnicima jasno je postavio pravce razvoja i krenuo u rešavanje ključnih problema stanovnika. Vodovodna i kanalizaciona mreža, putna infrastruktura, prevoz, briga o starijim osobama, unapređenje poljoprivredne proizvodnja, samo su neke od aktivnosti koje je predsednik inicirao u saradnji sa savetima građana.

Posle izgradnje atarskog puta od Mramora do Mramorskog potoka, u ovom selu rekonstrisan je prilazni put do isturenog odeljenja OŠ „Desanka Maksimović“, što će mališanima ovog, ali i susednih sela znatno olakšati put do škole.

U Paliluli imaju razumevanja i sluha za komunalne probleme meštana Mramora, ali i drugih sela na teritoriji opštine. Planom izgradnje i rekonstrukcije komunalne infrastrukture na seoskom području sagledani su prioriteti koji će u narednom periodu biti realizovani.

Povezane vesti