018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

GO Medijana dobila novog predsednika (VIDEO)

Komentari: isključeni

Gradska opština Medijana dobila je novog predsednika. Nakon razrešenja dužnosti dr Nebojše Krstića, za novog predsednika imenovan je Zoran Stojanović, odbornik SNS-a. Na skupštini je, osim izbora novog predsednika, podnet šestomesečni izveštaj o izvršenju budžeta , a zaključeno je da nije bilo značajnijih gubitaka.

Odlukom većine, na 14. sednici Skupštine gradske opštine Medijana, za novog predsednika opstine izabran je Zoran Stojanović, odbornik SNS.

Dr Nebojša Krstić će, kako kaže, ostati odbornik u skupštini opštine. On je sa još jednim predstavnikom URS-a i predstavnikom Demokratske stranke oformio odborničku grupu “Zajedno za Medijanu”. Prema njegovim rečima, više je nego zadovoljan saradnjom koju je imao za vreme svog mandata kako sa predstavnicima opozicije, tako i sa koalicionim partnerima.

Kako navodi Zoran Stojanović, novoizabrani predsednik opštine Medijana, zadovoljan je dosadašnjim radom i pravcem u kom se opština kretala. Smatra da je izveštaj o budžetu dobar i kaže da će nastaviti tamo gde je njegov prethodnik stao.

Podsećamo, Nebojša Krstić je na čelo gradske opštine Medijana došao u julu 2012.godine.

Povezane vesti