018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

GO DS i ZZS potpisali sporazum o strateškoj saradnji (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Demokratska stranka I stranka Zajedno za Srbiju potpisale su danas sporazum o strateškom partnerstvu. Ovim udruživanjem opozicija pokazuje Nišlijama da je ozbiiljna u nameri da ponudi alternative aktuelnoj vlasti, kažu iz ovih stranaka.

Posle gotovo dve godine članovi DS-a I stranke Zajedno za Srbiju su se, kažu, opet okupili oko istih ciljeva I ideja za razvoj grada Niša.

Potisivanjem sporazuma o strateškom partnerstvuu Nišu, gradski odbori ovih stranaka stvorili su, kažu, I model za okupljanje odbora po čitavoj Srbiji.

Zajednički program za razvoj grada ovih stranaka je ključ saradnje, a u Demokratskoj stranci očekuju da će im se gotovo sve stranke koje predastavljaju opoziciju u narednom pridružiti. Okupljanje opozicije je nužno, poručuju oni.

Podsećamo, predstavnici gradskih odbora 6 opozicionih stranaka početkom decembra potpisali su izjavu o namerama, kojom je, kako je rečeno, definisano zajedničko prepoznavanje krupnih problema u gradu i predstavlja eventualan korak ka potpisivanju koalicionog sporazuma za izlazak na predstojeće izbore.