018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

GO Crveni krst dobila novog predsednika (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Umesto dosadašnjeg predsednika opštine Crveni krst, Darka Bulatovića, novi predsednik ove niške opštine je prof dr Miroslav Milutinović, inače dosadašnji predsednik Skupštine.
Na hitnoj sednici izabrani je i novi predsednik Skupštine, Predrag Rajković, dosadašnji zamenik predsednika, čiju funkciju će od sada obavljati Zoran Stojković. 21 opštinski odbornik tajnim glasanjem izabrali su i članove Veća GO Crveni krst.

Na prošloj sednici Skupštine Opštine Crveni krst verifikovane su ostavke dosadašnjih predsednika Opštine i predsednika Skupštine, kao i zamenika predsednika Opštine i svih većnika. Crveni krst od danas ima novo rukovodstvo.
Ostavku na svoju poziciju u opštini, Bulatović je podneo nakon što je postavljen za direktora niške elektrodistribucije.
Prema Zakonu o lokalnoj samoupravi isto su učinili I dosadašnji zamenik predsednika opštine Predrag Rajković I većnik Zoran Stojković. Na ovaj način postali su odbornici, čiji mandati su trajali do danas, kako bi bili izabrani na nove funkcije – predsednika Skupštine I zamenika predsednika opštine Crveni krst. čime su I dobili mogućnost da budu izabrani na nove funkcije.
Podsetimo, ove promene u rukovodsvu GO Crveni krst najavljene su još pre nekoliko nedelja, kada je neposredno pre toga Milutinovć iz SPS-a prešao u Srpsku naprednu stranku.