018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Gde će Nišlije ove godine letovati? (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Grčka je i ove godine najtraženija destinacija za letnji odmor, kažu u agenciji “Maestro travel”. Ipak, zbog trenutnih dešavanja ovih dana, interesovanje za ovu destinaciju u turističkim agencijama nešto je slabije. Istraživali smo kakve su cene aranžmana i gde će Nišlije ove godine letovati?
I ove godine najviše interesovanja ima za aranžmane u Grčkoj, kažu u turističkim agencijama. Ipak, finansijska kriza se i dalje oseća pa tako veliki broj građana koristi “last minute” ponude i različite popuste.
U “Maestro travel” agenciji kažu da je trenutna situacija u Grčkoj izgleda uplašila neke građane pa je ovih dana interesovanje za tu destinaciju nešto slabije.
Među traženim destinacijama je i ove godine Bugarska. U agenciji kažu da je za smeštaj u hotelima ovo najpovoljnije mesto za letnji odmor. Ipak, i ako se i agencije i građani slažu da se cene od prošle godine nisu mnogo promenile, debljina novčanika će i ove godine presuditi hoće li se i kuda otići na letovanje.
Među skupljim destinacijama za koje se odlučuju Nišlije uglavnom se nalaze Egipat i Turska, dok za egozitična mesta ima malo interesovanja.