018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Futsal: Antonić na spisku „Orlova“ za baraž

Komentari: isključeni

Seniorska reprezentacija Srbije u futsalu okupiće se u sredu, 11. septembra, u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi uoči starta mini priprema za dve predstojeće baraž utakmice za plasman na Prvenstvo Evrope 2014. godine koje će biti održano u Belgiji.

Rival „Orlovima“ u najvažnijim duelima ove godine biće selekcija Rumunije, a prvi susret biće odigran u Kalarašiju, 17. septembra, od 18 sati po lokalnom vremenu. Revanš utakmica uslediće sedam dana kasnije, 24. septembra, od 19 sati u beogradskoj hali „Šumice“. Pobednik baraž dvomeča izboriće plasman među 12 najboljih reprezentacija Evrope i učestvovaće na finalnom turniru u Antverpenu.

Selektor futsal „Orlova“, Aca Kovačević objavio je spisak od 16 igrača na koje računa za predstojeće susrete, a po 14 će se naći u protokolu svakog od duela. Pozive su dobili: Golmani: Miodrag Aksentijević (Ekonomac), Nikola Josimović (Kolubara), Aleksa Antonić (Kopernikus). Igrači: Slobodan Rajčević, Slobodan Janjić, Vidan Bojović, Stefan Rakić, Borko Surudžić, Mladen Kocić (Ekonomac), Nikola Matijević (SAS Marbo), Vladimir Milosavac (Bečej), Marko Perić (Araz, Azerbejdžan), Marko Pršić (Baku Junajted, London), Vladimir Lazić (Fenerbahče, Azerbejdžan), Aleksandar Živanović (Tulon, Francuska), Jovan Cvetanović (Smederevo).

Naša selekcija biće u prvom duelu u Rumuniji oslabljena za Vladimira Lazića, koji neće putovati zbog dva žuta kartona zarađena u kvalifikacijama u martu, ali će u revanšu pred domaćom publikom zauzeti mesto u timu. Zbog obaveza u klubu, naknadno će se priključiti Aleksandar Živanović koji je nedavno otišao u Francusku, a futsal selekcija imaće u „kući fudbala“ ukupno sedam treninga pre odlaska za Rumuniju, koji je planiran za ponedeljak, 16. septembar. Nakon povratka iz Bukurešta, selektor će igračima dati dva dana odmora i ponovo ih okupiti 20.septembra pred revanš duel u „Šumicama“.

Povezane vesti