018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Omladinci Srbije prvaci Evrope

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije osvojila je titulu prvaka Evrope pošto je u finalnoj utakmici savladala selekciju Francuske sa 1:0. Omladinci Srbije (igrači do 19 godina) ostvarili su na šampionatu u Litvaniji najveći uspeh do sada. Gol za prvu titulu kontinentalnog prvaka postigao je Andrija Luković u 57. minutu. Prvi put do sada jedna fudbalska selekcija Srbije osvojila je titulu šampiona Evrope.

Nа putu dо оsvајаnjа titulе еvrоpsкоg šаmpiоnа, sеlекciје Srbiје ispоd 19 gоdinа, u grupnој fаzi tакmičеnjа zаbеlеžilа је slеdеćе rеzultаtе:

Srbiја – Тursка 2:1

Srbiја – Gruziја 1:0

Frаncusка – Srbiја 1:1

U pоlufinаlu:

Srbiја – Pоrtugаl 2:2, pеnаlimа 3:2 zа Srbiјu

Finаlе:

Frаncusка – Srbiја 0:1.

Doček omladinaca Srbije u Staroj Pazovi

Omladinskim reprezentativcima Srbije, novim prvacima Evrope za igrače do 19 godina, biće organizovan doček u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije (FŠ) u Staroj Pazovi, saopšteno je na sajtu nacionalnog saveza. Od 12.30 sati predviđeno je zajedničko fotografisanje, a potom će biti organizovana konferencija za medije uz učešće svih igrača i članova stručnog štaba, predvođenih selektorom Ljubinkom Drulovićem. Na kraju će biti priređen svečani koktel, na kojem će govoriti predsednik FŠ Tomislav Karadžić i gosti. (Tanjug)

Povezane vesti