018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Fudbaleri Radničkog počeli pripreme

Od:
Komentari: isključeni

Fudbaleri Radničkog okupili su se uoči priprema za novu sezonu. Iako je ranije bilo predviđeno, niški fudbaleri nisu odradili prvi trening, a u tome ih je sprečilo jako neverme koje je pogodilo Niš. Pred početak nove sezone trener niškog tima istakao je da je zadovoljan igrom koju je njegova ekipa pružila na proleće i dodao da postoji još dosta prostora za razvoj iste.
Iako je šef stručnog štaba rekao da je cilj da se zadrži kostur tima, u odnosu na proleće na Čairu nije bilo Nikole Valentića i Milana Borjana, koji su ranije napustili klub. Okupljanje su propustili i igrači koji su činili okosnicu tima poput Radoša i Darka Bulatovića, Saša Marjanovića, Nemanje Lakić Pešića,Pavla Popare, Nikole Ašćerića. Kako ističe sportski direktor Reala sa Nišave, Marko Jovanović, u toku su pregovori sa do sada petoricom standardnih prvotimaca, a za sada je izvesno da će dvojica potpisati nove ugovore.
Treneru Milanu Rastavacu odazvalao se 30 igrača. Na Čairu je viđeno mnogo novih lica, a iz stručnog štaba poručuju da će se u narednom periodu situacija iskristalisati i da će se tada znati ko će zadužiti dres Radničkog za novu sezonu. Okupljanju su prisustvovali: Aleksandra Kesić, Nenad Filipović, Miloš Perić, Miloš Petrović, Marko Tomić, Marko Mrkić, Nikola Mitrović, Vladmir Đorđević, Vladimir Milenković, Petar Đuričkovič, Dušan Kolarević, Milan Ćulum, Aleksandra Jovanović, Miodrag Todorović, Miroslav Marković, Aleksa Jovanović, Nikola Petković, Aleksandar Mršević, Marko Branković, Dušan Mladenović, Lazar Nikolić, Dragomir Nikolić, Ivan Pejčić, Dimitrije Đokić, Uroš Matić, Zoran Ljubinković, Aleksandar Arsić, Oruben Okoro, Mladen Mitrović i Petar Krstić. Prozivci nije prisustvovao Anton Zemljanuhin koji će se zbog obaveza u nacionalnom timu, ekipi priključiti kasnije.
Radnički će u Nišu trenirati do 22. juna, a zatim je planiran put na Zlatibor gde bi ekipa nastavila pripreme do 8. jula. Kontrolni meč pred start Superlige trebalo bi da bude odigran 11. jula.