018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

FSS: Plaćaju Čukarički i Partizan, Darko Bulatović suspendovan

Disciplinska komisija kaznila je pojedine Superligaše zbog ponašanja navijača prethodnog vikenda, a najviše „Čukarički“ i „Partizan“. 

Povratnik u elitni rang sa Banovog Brda ‘lakši’ je 200.000 dinara zbog uvreda na nacionalnoj osnovi gostiju iz Novog Sada i uslovno bez publike godinu dana.

Sa druge strane, „Partizan“ je sankcionisan sa 100.000 dinara zbog neprimerenog ponašanja publike (pirotehnička sredstva) na utakmici sa Radom 1. septembra.

Osim o pomenutim kaznama, „disciplinci“ FSS raspravljali su i o predsedniku Radničkog iz Niša, Darku Bulatoviću. Protiv prvog čoveka „Reala sa Nišave“ pokrenut je disciplinski postupak zbog verbalnog sukoba sa glavnim sudijom meča OFK „Beograda“ i „Radničkog“, Majom Vujovićem.  Uz to Bulatović je suspendovan, a od njega i Vujovića su zatražene dodatne izjave. Kažnjen je i trener Vojvodine Marko Nikolić sa 100.000 dinara zbog isključenja.  Prošle sezone najviše su kažnjavani Crvena zvezda i Partizan koji su izdvojili skoro 2 miliona dinara zbog raznih disciplinskih mera FSS-a.

Povezane vesti