018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

FK Radnički spremio brojne pogodnosti za navijače

Komentari: isključeni

Fudbalski klub Radnički spremio je pogodnost za svoje navijače koji planiraju da dođu na stadion sledeće nedelje, kada su na programu mečevi sa Vojvodinom i Jagodinom. U pitanju je promotivna karta za oba meča, čija je cena za južnu tribinu 200, a za istočnu i zapadnu 500 dinara. Ove karte će imati dva isečka i na svakom će pisati za koju utakmicu važi. Ulaznice neće biti personalizovane.

Ove promotivne ulaznice biće u prodaji od ponedeljka do srede, 2. oktobra, kada je na programu meč sa Vojvodinom. Nakon toga u prodaju će biti puštene pojedinačne karte za meč sa Jagodinom narednog vikenda, po ceni 150 dinara za jug i 300 dinara za istok i zapad.

U niškom superligašu su odlučili da severna tribina ubuduće bude rezervisana za đake osnovnih škola. Oni će, uz pokazanu đačku knjižicu, i u pratnji jednog roditelja ili staratelja, moći da uđu besplatno na ovaj deo stadiona. Roditelji će inače moći da kupe i ”đačku kartu” koja košta 100 dinara i sa njom će moći da uvedu najviše dvoje dece. Sever je tako rezervisan isključivo za roditelje sa decom, dok deca koja još nisu krenula u školu i dalje imaju besplatan ulaz na svim tribinama, uz pratnju roditelja ili staratelja.

Radnički brine i o svojim dogogodišnjim navijačima, pa će sve osobe starije od 65 godina uz pokaznu ličnu kartu moći besplatno da gledaju prvenstvene utakmice i to na zapadnoj tribini.

Povezane vesti