018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Fasada zgrade na Crvenom pevcu opasnost po prolaznike (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Fasada zgrade na Crvenom pevcu se obrušava već godinama, pa predstavlja opasnost za prolaznike. Deo kod zadnjeg ulaza, gde je fasada odvojena od zida, obezbedila je građevinska inspekcija sigurnosnom trakom, a kako kažu, po saslušanju predsednika skupštine stanara naložiće hitnu popravku.
Stanari zgrade na Bulevaru Zorana Đinđića br. 2 već godinama upozoravaju na fasadu koja se postepeno obrušava. Nakon reakcije Niške televizije, građevinska inspekcija je ogradila sigurnosnom trakom deo iza zgrade, gde je fasada odvojena od zida i može svakog trenutka da se obruši.
Kako objašnjavaju u građevinskoj inspekciji, skupština stanara je vlasnik ovog objekta, pa su stanari dužni da poprave fasadu koja ugrožava bezbednost prolaznika. Načelnica inspekcijskih poslova Marina Živulović Petrović kaže da su predsednika skupštine stanara pozvali na saslušanje, posle čega će doneti rešenje o hitnoj popravci, jer su, u ovom slučaju, ugroženi životi i stanara i prolaznika. Fasadu bi trebalo da saniraju u saradnji sa agencijom koja održava zgradu, dodaju u građevinskoj inspekciji.

Povezane vesti