018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Fantastični nastup „Kontinuuma“

Komentari: isključeni

U serijalu „Ja imam talenat“, treće polufinalne večeri, niška plesna grupa „Kontinuum“ osvojila je sve simpatije publike. Uz početne taktove Kjubrikove „Odiseje 2001“, uz perfektnu sinhronizaciju, ovaj nastup ih je odveo u finale „Talenta“, koje će biti održano 24. februara u Beogradu.

Nema veće sreće za čoveka od uspeha sopstvenog dela, napisao je jednom Jovan Dučić. Đorđe Mihajlović je idejni tvorac plesne grupe „Kontinuum“, koreograf i plesač. Hip-hopom se bavi nekoliko godina, a uz svoju majku Slavicu Ognjenović, vlasnicu Plesnog kluba „Swing“, ples je od malena u centru njegovog interesovanja. Utisci sa nedeljnog nastupa se još nisu slegli , ali je grupa već počela pripreme za veliko finale.

Grupu „Kontinuum“ čini 21 plesač, starosti od 16 do 26 godina. Vežbaju svakodnevno, u prostorijama „Swinga“ preko puta Hale „Čair“ i Osnovnoj školi „Sveti Sava“. Do finalnog nastupa dele ih samo 2 nedelje, osim mnogo rada na pripremi nastupa i nove koreografije, potrebni su im i novi kostimi.

Finale serijala „Ja imam talenat“ biće održano 24. februara, a Niš će predstavljati ovi mladi talentovani ljudi. Nema sumnje da će Nišlije iz sveg srca navijati za njih da osvoje 100.000 evra, koliko iznosi nagrada za pobednika. Srećno!

Povezane vesti