018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

ETŠ Mija Stanimirović deo projekta „Your ideas, your initiatives“

Od:
Komentari: isključeni

Elektrotehnička škola “Mija Stanimirović” pozvana je da učestvuje na internacionalnom konkursu “Vaše ideje, vaše inicijative” na temu bezbednosti u saobraćaju. Školi će u realizaciji ove ideje pomoći I Policijska uprava Niš kao I gradska opština Palilula, na čijoj se teritoriji “Mija Stanimirović” I nalazi.

Elektrotehnička škola Mija Stanimirović, u narednom period radiće na projektu koji će okupiti sve učesnike saobraćaja kako bi se sagledali problem bezbednosti u saobraćaju u našem gradu. Ovim projektom učestvovaće na internacionalnom konkursu “Your ideas- Your initiatives”

Projekat I učešće na konkursu podržaće I gradska opština Palilula, te je tom prilikom predsednik ove opštine, Boban Džunić, obišao školu I o ideji razgovarao sa učenicima I profesorima.
Pored GO Palilula projekat će podržati I Policijska uprava u Nišu. Podsećamo, Ujedinjene nacije su vreme od 2011 do 2020 proglasile dekadom bezbednosti saobraćaja na putevime, kako bi se doprinelo smanjenju broja saobraćajnih nesreća I nezgoda širom sveta, a projekat Vaše ideje vaše inicijative su deo ove akcije.