018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Emisija „Zrno“ na programu hrvatske televizije

Komentari: isključeni

Posle emisije „Pet Book“, Hrvatska poljoprivredna televizija Požega, na sopstveni zahtev će uskoro početi da emituje još jednu emisiju Niške televizije. Reč je o emisiji „Zrno“ namenjenoj poljoprivrednim proizvođačima u regionu, čiji je autor novinarka Niške televizije Ana Veljković.

Na predlog urednika Hrvatske poljoprivredne televizije Požega, Ivana Rila, emisija „Zrno“ biće prikazana na programu te TV stanice, svakog četvrtka. Ova emisija Niške televizije obrađuje aktuelne poljoprivredne teme, a sve u želji da i ambari u ovom delu Srbije budu što puniji.

Emisija „Zrno“ emituje se na programu Niške televizije od njenog osnivanja i to subotom u 10, i u repriznim terminima, nedeljom u 12 i 30 i sredom od 16 i 3o.

Podsećamo da je poljoprivredna TV Požega, specijalizovani informativni kanal koji tretira prirodu, životinje, običaje, kulturu, tradiciju i zdrav život. Od nedavno su pored Niške televizije, dogovorili i saradnju sa najvećom američkom televizijom namenjenoj selu, a ostvarili su saradnju i sa televizijama na području bivše Jugoslavije.

Povezane vesti