018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Ekstra parking zona

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Nova parking zona obuhvatiće deo dosadašnje crvene zone u samom srcu Niša, a parkiranje će biti ograničeno samo na 60 minuta bez mogućnosti produženja, kažu u Parking servisu. Predložena cena po satu je 80 dinara, a primena ove odluke može se očekivati tek posle polovine septembra.

Deo ulice Nikole Pašića, Nade Tomić, Pop Luke Lazarevića i Trga Republike, uskoro će postati ekstra zona za parkiranje. Gradska uprava za saobraćaj odlučila je da deo „prve“ ili „crvene“ zone primenuje u „ekstra“ zonu, kako bi u centru Grada uvek bilo slobodnih parking mesta, kažu u Parking servisu.

Odlukom je predviđeno da parkiranje u „ekstra zoni“ bude ograničeno na 60 minuta, dok će u „prvoj“ i „drugoj“ zoni ostati nepromenjeno, 120, odnosno 180 minuta. Detalji se očekuju posle odluke Gradskog veća.

Cena karte za parkiranje trebalo bi da iznosi 80 dinara po satu, ali će i ovaj predlog morati da sačeka odluku Gradskog veća, pa će nova zona za parkiranje funkcionisati tek posle polovine septembra ili od oktobra tekuće godine.

 

Povezane vesti