018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Ekspresna sednica odbora za imenovanje (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Odbor za imenovanje skupštine grada skinuo je sa dnevnog reda tačke po kojima je trebalo da predlože vršioce dužnosti direktora Hitne pomoći i Divljane. Predsednik odbora Dejan Jovanović nije komentarisao ovakvu odluku.
37. sednica odbora za imenovanje trajala je svega nekoliko minuta. Jedino što su članovi usvojili je zapisnik sa prethodne sednice, dok su ostale tačke skinuli sa dnevnog reda, na predlog predsednika odbora Dejana Jovanovića. Druga tačka o kojoj je trebalo da odlučju je predlog rešenja za imenovanje vršioca dužnosti direktora Zavoda za hitnu medicinsku pomoć i v.d. direktora dečjeg odmarališta “Divljana”. O njihovom predlogu bi trebalo da raspravljaju odbornici gradske skupštine na sutrašnjoj sednici. Član odbora Nebojša Ranđelović iz “Niške priče”, kaže da nije očekivao ovakav ishod sednice.
Treća tačka, koju su većinom glasova skinuli sa dnevnog bila je Utvrđivanje predloga rešenja o razrešenju i imenovanju predsenika upravnog odbora Narodnog muzeja. Predsednik Odbora za imenovanje Skupštine grada Niša Dejan Jovanović nije želeo da daje izjave za medije niti da odgovori na pitanje zbog čega su ove tačke skinuli sa dnevnog reda.