018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Džunić: “Sport je strateška aktivnost opštine Palilula.” (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Predsednik GO Palilula Boban Džunić sastao se sa uspešnim niškim sportistima najboljim powerlifterom Branislavom Milenkovićem i kik bokserom i sudijom Markom Đorđevićem sa ciljem da predstavi njihove rezultate i mogućnosti međusobne saradnje.
Branislav Milenković osvojio je zlatnu medalju u disciplini Bench Press Raw na nedavno održanom Balkanskom šampionatu u pauerliftingu i benč presu. Podršku na ovom takmičenju pružila mu je opština Palilula iz koje su obećali da će i ubuduće pomagati.
Osim njemu, opština je obećala pomoć i Marku Đorđeviću koji je na seniorskom prvenstvu Srbije u kik boksu osvojio treće mesto u disciplini low kick.
Predsednik opštine Palilula Boban Džunić kaže da će i ubuduće sarađivati sa organizacijama, udruženjima i klubovima jer, kako kaže, sport i fizička kultura imaju važno mesto u strateškim aktivnostima ove opštine.
Od 25. do 29. juna Niš će biti domaćin Kik boks prvenstva Balkana koje će se održati u organizaciji Kik boks kluba Niš. Osim Srpskih predstavnika, takmičiće se još preko 500 takmičara iz drugih zemalja.