018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Džudisti „Kinezisa“ blistali

Komentari: isključeni

Takmičari Džudo kluba „Kinezis“ iz Niša osvojili su 20 medalja na  turnirima za poletarce, pionire, juniore i seniore koji su održani  proteklog vikenda.  

Na tradicionalnom memorijalnom turniru „Migo Rašović“ u Beogradu zlatne medalje osvojili su: Filip Nurkić, Mihajlo Mihajlović  i Lazar Aleksić, srebrnu Andrija Milenković,a juniorski tim „Kinezisa“ proglašen je za najuspešniju ekipu.  Na istom turniru jos četiri medalje otišle su seniorima. Nikoli Lemiću pripalo je “zlato“, srebrne Dejanu Tomću i Nenadu Stamenkoviću, bronzana Bojanu Iveziću.

Na turniru „Župa 2013″ poletarci „Kinezisa“ su osvojili pehar za najbolju ekipu. Pojedinačno su osvojili još četiri medalje – zlatnu Boban  Đorđevć, srebrne Lazar Ranđelović i Pavle Dimitrijević, a bronzanu Petar  Seratlić. Na istom turniru pioniri su osvojili osam medalja – zlatne Mila Đorđević i Stefan  Radovanović, srebrne Đorđe Stanojević, Sava Đorđević i Danilo  Jovanović. Bronzane su pripale Vasiliju Nešoviću, Vladimiru Eriću i Pavlu Živkoviću.

„Kinezis“ je imao i predstavnika na Gran priju u Rijeci. Senior Miroljub Ivezić u kategoriji 81 kg izgubio je već u prvom kolu od Rusa Dimitrija  Jarceva.

Povezane vesti