018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Dvorišta puna rupa i bara

Komentari: isključeni
Tagovi:

Mnogi vozači, izbegavajući da plate parking, mesto za svoj automobil nalaze u dvorištima zgrada u centru grada, koja su namenjena njihovim stanarima. Takođe, ova dvorišta su puna rupa i bara.
Na ove probleme u jutarnjem programu Niške televizije požalili su se gledaoci iz Vardarske i ulice Milorada Veljkovića Špaje.

Dvorište Vardarske ulice koja se nalazi u samom centru grada prekriveno je rupama i barama. Osim što su im neophodne posebne veštine da izađu iz dvorišta, stanari zgrada broj 1 i 3, kao i broja 51 iz ulice Milojka Lešjanina, imaju još jedan problem. U njihovom dvorištu parkiranje je besplatno, pa to koriste svi koji imaju potrebe da ostave svoj automobil na nekoliko sati. Ove zgrade imaju oko 130 stanova, a većina stanara nema gde da parkira svoj automobil. Sa druge strane zgrade, na trotoarima, parkiranje se naplaćuje, pa ni ovo nije opcija. Stanari su ranije ograđivali dvorište rampom, ali je, kako kažu, opština uklonila.

Ekipa Niške televizije obišla je još jednu ulicu u centru grada. Na delu gde se završava ulica Milorada Veljkovića Špaje, kod keja, nalazi se ogromna bara. Prolaznici glasno negoduju kada naiđu na nju, a stanovnicima ove ulice je još teže, jer je svakodnevno obilaze, kažu već godinu dana, od kako je slivnik uklonjen odavde.

Za održavanje slivnika u gradu nadležna je Direkcija za izgradnju i JKP „Naissus“. U Direkciji za izgradnju grada kažu da problem u ulici Milorada Veljkovića Špaje ne postoji i dodaju da, ukoliko se, zbog obilnih padavina, i nagomila voda, nestane za nekoliko dana.

Povezane vesti