018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Dvojica dečaka oborena na pešačkom prelazu

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Dvojica dečaka, učenici drugog razreda Osnovne škole „Vožd Karađorđe“ povređena su kad ih je ispred škole, na pešačkom prelazu, udarilo vozilo „jugo koral“, kojim je upravljao D. S, kažu u niškom Osnovnom sudu.

Deca su bez vidljivijih većih povreda i sa ogrebotinama prevezena na Dečju hiruršku kliniku, gde su posle pregleda zadržana radi opservacije, kaže otac jednog od povređenih dečaka. Prema njegovim rečima, do nesreće je došlo za vreme velikog odmora, kada su deca krenula po doručak. Vozilo marke „jugo florida“, prištinskih registracija, na pešačkom prelazu oborilo je dvojicu dečaka, koji su se, sa još nekoliko mališana, u tom trenutku našli na pešačkom prelazu, kažu očevici. Nezvanično, potrvđeno je i da deca nisu istrčala na pešački prelaz, kao i da je bilo tragova kočenja, kaže roditelj jednog od povređenih.

Istražni sudija Osnovnog suda, posle uviđaja, izdao je nalog za vanredni tehnički pregled vozila, kao i za analizu krvi vozača na eventualno prisustvo alkohola, kaže se u saopštenju tog suda.

Povezane vesti