018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Dva pokušaja i jedno samoubistvo u Nišu (VIDEO)

Samoubistvo i dva pokušaja samoubistva bilans je jučerašnjeg dana u Nišu. Žena je skočila sa zgrade i tom prilikom preminula na licu mesta, dok je jedna osoba pokušala da skoči u reku. Osim toga, jedna osoba pokušala je da oduzme sebi život tako što je popila esenciju.

Samoubistvo se dogodilo na Bulevaru doktora Zorana Đinđića kada je žena skočila sa terase zgrade 23. Kako nezvanično saznajemo reč je o ženi srednjih godina i majci dvoje dece.

U Hitnoj pomoći kažu da je njihova ekipa odmah došla na lice mesta, ali da je mogla da konstatuje samo smrt. Zabeležena su još dva pokušaja samoubistva. Jedna osoba je pokušala da skoči u Kutinsku reku, dok je druga popila esenciju i trenutno je u teškom stanju.

Psihijatar Doma zdravlja doktor Nebojša Ilić kaže da razlozi za samoubistvo mogu biti različiti – od neuspeha na različitim društvenim poljima i nemogućnosti da se izborimo sa njima, pa do depresije.

Ilić apeluje na sugrađane da, ukoliko ne mogu sami da se izbore sa određenim problemom, slobodno se obrate psihijatru kako bi dobili stručnu pomoć, jer u tome nema ničega sramnog. I napominje da je život borba i da svako ko se nađe u teškoj situaciji treba da bude svestan toga da uvek može gore. Na taj način će, kako kaže, ojačati sebe.

Povezane vesti

 • aleksis

  Izabrala je najjlaksi put…nije mislila na svoju decu po meni je to odlika sebicnih roditelja.

  • mama

   Da,ako generalizujemo.U ovom slucaju to nije tacno.Porodica i deca su joj bili sve u zivotu.Slazem se da niko,pa ni ona,nije vredan suze svog deteta,ali ona jednostavno nije mogla da se izbori sa svojim problemom.Neka je osudjuju,ja pokusavam i dalje da razumem.

   • MELLANY

    i ja pokusavam da razumem…

 • eci peci pec

  Milenkovicu, nije uvek sve u materijalnom dobru, ta zena ima decu , porodicu, dostojanstvo. U ovom trenutku mišlenja sam da ne mare previse za vašu štetu, i da bi vi kao humano ljudsko biće trebali da toj porodici izjavite saucesće i pitate da li im je neophodna pomoć, a ne ko baba nad prosutim mlekom… Njihov gubitak je mnogo veći…

  • Mama

   Svaka cast.Da Milenkovic zna kako je ona bila dobra kao covek pokrio bi se cebetom po glavi i cutao.Tacno je,imala je predivnu decu,porodicu,ali jednostavno nije izdrzala u borbi sa problemom koji je imala i pored velike podrske svih.Zato najlepse molim pojedine komentatore da se suzdrze od neumesnih komentara,da danas na miru ispratimo nasu drugaricu D.

   • MELLANY

    Gaga je bila jedno predivno stvorenje ..odlicna majka…jos uvek ne mogu da verujem da je nema..nije mogla da se izbori sa problemom koji je imala i ljudi koji je nisu poznavali ne mogu osudjivati i komentarisati ..Gago…andjele,pocivaj u miru..:’(

 • Marjan Milenkovic

  A molim Vas ko ce meni kola da plati,neka se ubijaju da ih niko ne vidi,sta ja da radim sada da sledim njen put ,samo da skocim na jos neka bolja kola

  • Nino

   Komentar je neumesan ,kao da je neko bacio kesu sa đubretom sa terase pa oštetio kola, nažalost ,desila se tragedija,a za ostalo tu je dogovor ili sudsko poravnanje…

  • Mama

   Izgleda da je tebe odavno neko daskom udario u glavu. Bruko.