018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Dugovanja prema „Objedinjenoj naplati“ oko 1.500.000.000 dinara (VIDEO)

Nišlije duguju i „Objedinjenoj naplati“ oko milijardu i po dinara, a od početka akcije prinudne naplate zaplenom imovine veliki broj korisnika je izmirio svoja dugovanja, kažu u ovom preduzeću. Na izdvojenom šalteru „Objedinjene naplate“ u ulici Nade Tomić od sada se naplaćuje i zakup grobnih mesta.

Računi za komunalije stotinak korisnika iznose preko milion dinara, što je dugovanja ka „Objedinjenoj naplati“ dovelo do cifre od milijardu i po dinara. Ovo preduzeće je u saradnji sa „Gradskom toplanom“ poslalo opomene za zaplenu imovine najvećim dužnicima što je, kažu, povećalo naplatu.

Nišlije najviše duguju za grejanje, ali se u poslednje vreme dug za usluge „Medijane“ znatno povećao, dodaju u „Objedinjenoj naplati“.

„Objedinjena naplata“ će od sada naplaćivati i zakup grobnih mesta na Novom groblju, a račune će, kao i do sada, izdavati „Gorica“, koja je i nadležna za groblja.

U „Objedinjenoj naplati“ najavljuju i da bi uskoro mogli da počnu sa naplaćivanjem zajedničkih troškova, jer skupštine stanara imaju problem da naplate ove račune od svih stanova u zgradama.

 

Povezane vesti

 • Bojan I.

  Od kako su racuni sa 900 narasli na 1500 mesecno, gde se naplacuje sve i svasta, kako mislite da naplata bude kao ranije?

 • ???

  Koji zajednicki troskovi?!?
  Svi zajednicki troskovi se naplacuju preko Objedinjene naplate(voda,grejanje,odvoz smeca,odlaganje otpada,odrzavanje zgrada,ciscenje) osim zajednicke elektricne energije(stepeniste,hodnici,podrumi,liftovi,podstanice za grejanje) koja se naplacuje preko kucnih saveta!

 • Zajednicka struja

  Ako misle na naplatu zajednicke struje u zgradama,to bi bilo odlicno!
  Nadam se da ce se dogovoriti sa EPS Snabdevanjem.Ako moze u Beogradu,Novom Sadu,Uzicu,valjda moze i u Nisu!