018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

DSS u Nišu održao tribinu „Ne kosovskim izborima“ (VIDEO)

Komentari: isključeni

Izlazak Srba na kosovske izbore znači praktično priznavanje nelegalne države, kažu u Demokratkoj stranci Srbije koje je i u Nišu organizovala tribinu pod nazivom „Ne kosovskim izborima“. Zbog toga je, dodaju u DSS-u, neophodno da Srbi bojkotuju ove izbore. 

Izbori koji se održavaju po zakonima nelegalne države, nikako ne mogu biti dobri po našu zemlju, kažu u DSS-u i apeluju na interno raseljena lica da bojkotuju ove izbore. Glavni cilj ove tribine i jeste da se raseljeni sa Kosova informišu o tome da izlaskom na izbore ništa ne mogu da dobiju, a mogu da izgube i to malo što imaju, kaže narodna poslanica DSS-a Sanda Rašković Ivić.

Pozivi Vlade upućeni Srbima na Kosovu da izađu na predstojeće izbore doprinose daljem razbijanju zemlje, ističu u DSS-u i dodaju da je Vlada time priznala zakone takozvane države Kosovo, pa i samu državu.

Tribine organizuje Odbor za odbranu Kosova i Metohije Demokratske stranke Srbije i, kako kažu, plan je da se obiđe što veći broj gradova kako bi se građani informisali o štetnosti ovih izbora.

Povezane vesti