018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

DSS Niš organizuje tribinu protiv „nelegalnih izbora na Kosovu“ (VIDEO)

Komentari: isključeni

Odbor za odbranu Kosova i Metohiju DSS-a u Nišu poziva građane da učestvuju na tribini „Spasimo Kosmet“ koja se organizuje protiv, kako predsednik Okružnog odbora DSS-a Goran Đorđević kaže, nelegalnih kosovskih izbora 03.novembra. Tribina će biti održana u utorak, 22.oktobra u sali Simfonijskog orkestra sa početkom u 18.30 časova.

Izbori na Kosovu i Metohiji nisu po Ustavu i zakonima Srbije, zbog čega Demokratska stranka Srbije organizuje tribine širom zemlje u okviru kampanje protiv lažnih izbora na Kosovu i Metohiji, kaže predsednik Okružnog odbora DSS-a , Goran Đorđević.

„Tribina će biti održana u utorak 22.10.2013 u sali simfonisjkog orkestra u 18.30h. Na tribini „Spasimo Kosmet“ govriće Sandra Rašković Ilić, dr Miloš Ković i akademik Svetomir Arsić Basara“, kaže Đorđević.

Podsetimo, pre oko mesec dana Demokratska stranka Srbije formirala je Odbor za odbranu Kosova i Metohije, ali kako u ovoj političkoj partiji kažu ne predstavlja isključivo stranačko telo, već da okuplja sve ljude dobre volje spremne da prihvate ideju odbarne Kosova.

Povezane vesti