018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Drvo palo na automobil

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Iako je Vaskrs za većinu prošao u radosti i dobrom raspoloženju, sugrađanima iz dela Rentgenove ulice nije bilo veselo.

Ono na šta su, godinama unazad, upozoravale nadležne službe, obistinilo se. Deo trulog stabla pao je i to pravo na auto parkiran ispred zgrade.

U Rentgenovoj ulici ispred broja 25, u nedelju, 5. maja, jedan deo trulog stabla pao je i oštetio automobil Milorada Savića, koji je sa svojim komšijama, od 2010. godine zvaničnim dopisima upozoravao nadležne službe u gradu na ovu mogućnost .

Savić kome je u nedelju oštećen automobil najavljuje tužbu, a nažalost njegov slučaj nije usamljen. Pre par godina u ovom delu grada dogodila se slična situacija, ali je na svu sreću šteta bila manja.

U JKP “Gorica” kažu da za ovaj slučaj nisu oni nadležni, jer Projekat o uređenju međublokovskog zelenila za ovu godinu nije usvojen, iako je Gorica aplicirala još novembra prošle godine.

Đorđević kaže da očekuju da će, iako sa znatnim izmenama u finansijskom delu, Projekat o uređenju međublokovskog zelenila biti usvojen do kraja ove nedelje. Ovo bi trebalo da reši problem svih građana Niša koji su u nedoumici kome da se obrate kada imaju problem sa stablima koja se nalaze između stambenih zgrada.

Povezane vesti