018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Drugi upisni rok na Visokoj školi strukovnih studija za menadžment u saobraćaju 18. i 19. septembra (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Devedest odsto studenata koji su se školovali u Visokoj školi strukovnih studija za menadžment u saobraćaju u Nišu je zaposleno, kaže za NTV direktor ove visokoobrazovne ustanove prof. dr Andon Kostadinović. On podseća da je ostalo još mesta u drugom upisnom roku za tri akreditovana studijska programa na osnovnim i strukovnim specijalističkim studijama i da je polaganje prijemnog ispita  18. i 19. septembra besplatno.

Sa urbanističkim razvojem grada treba misliti i o unapređenju saobraćaja. Zbog toga je sve više aktuelnijija Visoka škola strukovnih studija za mendžment u saobraćaju, koja upisuje desetu generaciju studenata u Nišu.

Sva tri studijska programa su usklađeni sa Bolonjskim procesom, a škola je akreditovana od strane Komisije za akreditaciju što se može proveriti i na sajtu Ministarstva prosvete, kaže prof. dr Kostadinović. Kako ističe, upis na prvu godinu osnovnih i specijalističkih strukovnih studija je od 15. do 17. septembra, dok je polaganje prijemnog ispita 18. i 19. septembra.

Objavljivanje konačne rang liste je 25. septembra, kada počinje i upis kandidata koji su stekli uslov i traje do 29. Niška Visoka škola strukovnih studija za menadžment u saobraćaju se nalazi u Zetskoj ulici broj 2.

Povezane vesti