018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Drugi Svetosavski bal – 1. februara (VIDEO)

Komentari: isključeni

Pod sloganom “Bolji smo zajedno” u hotelu “Grand” 1. februara održava se drugi veliki dobrotvorni Svetosavski bal. Ovaj bal je prilika da se na jedinstven način pokažu dobročinstvo i svetosavlje i oživi tradicija građanskog Niša. Najmanji dobrotvoni prilog je 2000 dinara, a sva prikupljena sredstva biće namenjena školi za osnovno i srednje obrazovanje dece sa posebnim potrebama “14. oktobar”.

Svetosavski bal je prošle godine pokrenuo i organizovao arhitekta Ivan Redi, ove godine organizator je Studentski kulturni centar i za to postoji više razloga.

Za oživljavanje građanskog Niša i dobru atmosferu u hotelu “Grand” tokom cele večeri, biće zaduženi mnogobrojni učesnici koje, ove godine , okuplja Studentski kulturni centar.

Za Svetosavski bal propisan je i način odevanja primeren ovoj svečanoj prilici, za dame to su duge večernje haljine, a za gospodu svečana tamna odela, bele košulje, kravata ili leptir mašna i crne cipele, a moguće je doći i u starogradskoj nošnji.

Učešće na balu ostvaruje se minimalnom uplatom od 2.000 dinara, a organizatori kažu da se svaki veći iznos prima sa velikom zahvalnošću. Uplate se mogu izvršiti na žiro račun Raiffeisen banke : Ivan Redi, 265-0200000052233-30, sa naznakom “Dobrotvorni prilog za drugi Svetosavski bal”. Sve informacije za učešće na balu, donatorstvo i program mogu se dobiti i na telefone: 018 523-120, 523-411.

 

Prikupljena sredstva biće ove godine do poslednjeg dinara prosleđena školi za osnovno I srednje obrazovanje dece sa posebnim potrebama “14.oktobar”.Vrata hotela “Grand” biće otvorena 1.februara već od 18 , a bal zvanično počinje u 19 sati .

Povezane vesti