018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Droga, nasilje…

Od:
Komentari: isključeni

U nastavku akcije na suzbijanju trgovine drogom, uhapšen je 27-godisnji mladić N.V iz Niša zbog sumnje da je nabavljao i prodavao marihuanu i kokain. Procesuiran je i jedan maloletnik, sedamnaestogodišnjak, za koga se sumnja da je od osumnjičenog kupovao drogu. NV očekuje krivična prijava pa će posle dvodnevnog zadržavanja koje mu je određeno, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.
A policija je uhapsila i osamnaestogodišnjeg Nišliju J.V, dok su protiv tridesettrogodišnje ženske osobe i sedamnaestogodišnjeg mladića iz Niša podneli krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da su bili vinovnici razbojništva, saopštava Policijska uprava.
Sumnja se da su J.V. i sedamnaestogodišnjak, juče ujutru u Nišu, prišli s leđa oštećenom, udarili ga u glavu, i oduzeli mu torbicu u kojoj se nalazila veća suma novca. Takođe, postoje osnovi sumnje da je pomenuta žena pomogla izvršiocima na taj način što im je pružila podatke o oštećenom.
Efikasnim radom policija je pronašla izvršioce i oduzete predmete, koji će biti vraćeni oštećenom, navode u policiji, uz najavu da napadačima i pomagaču sledi krivično gonjenje.