018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Donacijom obradovali štićenice Sigurne kuće (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

Ženama i deci koja svakodnevno borave u Sigurnoj kući, donacije u vidu namirnica, odeće, igračaka i sredstava za higijenu, konstantno su potrebne, kaže direktorka ove ustanove Sonja Šćekić. U ovom trenutku, u njoj živi 9 žena i devetoro mališana, te su kapaciteti kuće skoro popunjeni.
Sigurna kuća za mnoge žrtve porodičnog nasilja predstavlja jedino utočište. Većina žena i dece ovde borave po nekoliko meseci, a kada su kapaciteti skoro popunjeni, kao što je to trenutno slučaj, osnovne životne potrepštine itekako su neophodne. Ipak, kažu u ovoj ustanovi, ima onih koji svojim donacijama pomažu i koji se ovako bore protiv nasilja nad ženama i decom. Kako bi im barem malo ulepšali predstojeće novogodišnje praznike, fond „AgroInvest“, obradovao je štićenice Sigurne kuće poklonima.
Iz Sigurne kuće apeluju na pojedince i institucije da ne zaborave probleme žrtava porodičnog nasilja koje ovde borave i da im koliko god mogu pomognu, ne samo u vreme novogodišnjih praznika, već i tokom čitave godine.

Povezane vesti