018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Donacija Žandarmerije Dečjoj internoj klinici (VIDEO)

Pripadnici niškog odreda Žandarmerije donirali su posteljine i druge neophodne stvari Dečjoj internoj klinici, dok su mališanima koji tu borave podelili paketiće. Kako kažu, prikupljeno je dosta novca, pa rukovodstvo slobodno može da im se obrati ukoliko još nešto zafali.

U niškom odredu Žandarmerije kažu da je vreme praznika pravo vreme za pomoć drugima. Oni su odlučili da mališane koji borave na Dečjoj internoj klinici obraduju paketićima, nabave dečje posteljine i druge stvari kako bi im boravak bio što je moguće prijatniji.

Direktor Kliničkog centra Niš dr Zoran Radovanovic i načelnica Odeljenja za hematologiju Gordana Kostić, gde je najveći deo poklona i otišao, kažu da im je drago što postoje ovako humani ljudi koji se u vreme praznika sete dece koja, nažalost, moraju biti u bolnici.

Inače, kako nam je rečeno u Žandarmeriji, prikupljeno je oko 200.000 dinara, a na ovu donaciju je potrošena oko polovina sume, dok će ostatak biti utrošen u narednom periodu u zavisnosti od potreba klinike.

Povezane vesti

  • nikola

    znaci bravo znaci