018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Đokovićeva knjiga „Serviraj za pobedu“ ruši rekord

Izdavačka kuća „Laguna“ i kompanija „Novosti“ predstavili su knjigu Novaka Đokovića „Serviraj za pobedu“, koja bi prema prvim podacima trebalo da obori sve rekorde kada je u pitanju broj prodatih primeraka.

Prvi tiraž knjige je 60.000 primeraka, a prema rečima Dejana Papića iz „Lagune“ i Ratka Dmitrović iz „Novosti“, ukoliko se nastavi sadašnji trened prodaje, moguća su i nova izdanja.

Od 4. oktobra kada je knjiga objavljena prodato 5.000 primeraka, ne računajući kioske kompanije „Novosti“.

„Ovo je za nas već sada knjiga godine i očekujemo da obori rekorde u prodaji, ali i kada je u pitanju publicitet.Pogotovo jer se radi o knjizi Srbina koji je po mnogo čemu broj jedan u svetu“, rekao je Papić na promociji u knjižari „Laguna“ u Studentskom kulturnom centru u Beogradu.

On je dodao da Đoković neće moći da dođe na beogradski Sajam knjiga, ali će se potruditi da organizuje promociju sa srpskim teniserom uoči finala Dejvis kupa protiv Češke koje se igra u Beogradu.

Direktor i glavni odgovorni urednik kompanije „Novosti“ Ratko Dmitrović kazao je da ova knjiga može da bude dobar orjentir za sve mlade ljude, a pogotovo sportiste koje žele da budu uspešni.
„U ovoj knjizi dominira priča o Novakovoj ishrani, koja je ispostavilo se, bila presudni korak na putu ka uspehu i mestu broj jedan na svetu. Ova knjiga ima i određenu misiju i naravno da je važno što je jedan čovek iz našeg naroda u samom svetskom vrhu“, rekao je Dmitrović.

Knjiga „Serviraj za pobedu“ već je objavljena u SAD i tamo je takođe veoma popularna.

Povezane vesti