018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Dogovorom skupština stanara do isključenja sa mreže Gradske toplane? (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: , ,

Predsednici skupština stanara 26 zgrada ulica Branka Krsmanovića, Blagoja Parovića i Pariske komune, sastaće se u petak u 18 sati u zajedničkim prostorijama zgrade broj 29 u ulici Branka Krsmanovića, kako bi odlučili šta da preduzmu povodom sve više cene grejanja.

Na ovaj sastanak pozivaju sve predsednike skupština stanara iz Niša.

Daljinsko grejanje je iz meseca u mesec sve skuplje i mnogi vlasnici stanova kažu da to više ne mogu da plaćaju. Prema rečima Dragana Perića, predsednika skupštine stanara zgrade 31 u ulici Branka Krsmanovića, u zgradi broj 16 ima čak 9 zahteva za isključenje sa toplovodne mreže. Kako kažu, njima su iz Toplane tražili saglasnost ostalih stanara, kako bi mogli da ih isključe sa sistema daljinskog grejanja.

Za petak u 18 sati u zgradi 29 u Branka Krsmanovića zakazali su sastanak predsednika skupština stanara, a kako kažu, pozvani su predsednici svih zgrada koje imaju sličan problem. Za sve zainteresovane skupštine stanara i udruženja građana GO Medijana ima na raspolaganju jednu salu.

Kako tvrde predsednici skupština stanara zgrada u ulicama Branka Krsmanovića, Blagoja Parovića i Pariske komune, Toplana je od njih, nakon ugradnje merača potrošnje energije, zahtevala da potpišu poseban ugovor kojim im prepuštaju prostorije podstanica. To će biti još jedna od tema sastanka koji su zakazali za petak.

Povezane vesti