018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Dobre komšije (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Kako izgleda kada su komšije složne, pokazuje primer stanara zgrade 107 u Knjaževačkoj ulici. Osim što često uređuju i opremaju unutrašnjost zgrade, već treću godinu za redom komšije zajedno organizuju proslavu Nove godine za najmlađe stanare, dovode im Deda Mraza i kupuju paketiće.
Druženje i kupovina paketića za decu, za njih su već postali tradicija. Stanari zgrade u Knjaževačkoj ulici na ovaj način obeležavaju Novogodišnje praznike, sa ciljem da obraduju najmlađe komšije i prirede im zabavu.
Ipak, kako bi zabava bila bolja, stanari su doveli i Deda Mraza, koji se, iako ima 13 godina, dobro snašao, ali kaže, da ovaj posao nije ni malo lak.
Iako im je, kako kažu, žao što nisu bili u mogućnosti da kupe i za sebe poklone, stanari su srećni što su mogli da i ove godine obraduju najmlađe i podele trideset paketića. Ove složne komšije zajedno sprovode I različite druge akcije tokom godine, poput uređenja i osavremenjivanja zgrade, kako bi je učinili lepšim i bezbednijim mestom za život i druženje.