018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Do kraja meseca rok za sklapanje ugovora sa JKP Objedinjena naplata (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Građani koji nisu sklopili ugovor sa JKP Objedinjena naplata tokom prethodne akcije i koji imaju nekoliko neplaćenih računa, a pre svega zastarela dugovanja, biće tuženi, kaže za Nišku televiziju portparol ovog preduzeća Goran Milosavljević. Korisnici kojima preti utuženje mogu da do kraja meseca sklope ugovor do 24 rate i tako spreče utužbe, kaže Milosavljević.
Priliku da uz povoljnije uslove otplaćuju dug, Nišlije su imale pred kraj prošle godine kada su iz Objedinjene naplate pozivali građane da sklope ugovor i tako spreče da utuženje dođe na njihovu adresu. Ipak, mnogi ovu povoljnost nisu iskoristili, te bi nekoliko hiljada građana moglo da već narednog meseca bude tuženo.
Iz Objedinjene naplate kažu da oni koji priliku da sklope ugovor prošle godine nisu iskoristili imaju još nekoliko dana da reše ovo pitanje i spreče tužbu, ali uz nepovoljnije uslove.
Prema rečima Milosavljevića, iz Objedinjene naplate su zadovoljni kako je protekla prošlogodinja akcija i kažu da je ugovor sa ovim preduzećem tada sklopilo oko 5.000 građana.