018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Do Evrope još četiri boda

Komentari: isključeni
Tagovi:

Rukometašice Naise dan ranije će odigrati superligašku utakmicu sa Železničarem. Do promene je došlo na zahtev ekipe iz Indjije, pa je susret u dvorani „Miroslav Antić“ zakazan sa petak od 18.30.

Za plasman na evropsku scenu potrebna su nam još samo četiri boda iz poslednjih šest utakmica, od kojih ćemo u četiri biti domaćini. Verujem da ćemo prva dva boda osvojiti već protiv Železničara, iako je to sada mnogo jači sastav, u odnosu na onaj koji smo pobedili jesenas u gostima– rekao je na redovnoj konferenciji za novinare trener Naise Svetislav Jovanović.

Njegov optimizam podelile su i Lilia Gorilska i Suzana Ćubela, koja nije igrala u kupu protiv Jagodine zbog povrede. Od obe se očekuje da budu glavne kreatorke nove pobede, mada je na susretu sa novinarima bilo primetno i njihovo nezadovoljstvo. Već duže vremena rukovodstvo Naise ne ispunjava finansijske obaveze , a u najtežoj situacije su rukometašice, koje nisu iz Niša. Medju njima su Gorilska i Ćubela, pa je neizvesno koliko će trajati njihovo strpljenje. Najnovije obećanje je da će isplata uslediti u petak, ali ukoliko tako ne bude, onda je pitanje hoće li trener Jovanović protiv Železničara moći da izvede najjači sastav.

Povezane vesti