018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Diplome za svršene studente Visoke škole strukovnih studija za menadžment u saobraćaju (VIDEO)

Oko 115 svršenih studenata Visoke škole strukovnih studija za menadžment u saobraćaju Niš danas je dobilo diplome. Ova škola upisala je devetu generaciju, a zajedno sa departmanom u Beogradu njene indekse nosi 820 studenata. Visoka škola za menadžment u saobraćaju otvorena je 2005. godine, i upisuje 3 smera: Menadžment u saobraćaju, Menadžment javnih uslova, i Pravo i bezbednost.

Akreditovani osnovni i specijalistički studijski programi Visoke škole strukovnih studija za menadžment u saobraćaju privlače sve veću pažnju. Neki od ponosnih diplomaca već su zaposleni, pa očekuju napredovanje, a neki očekuju i brzo zaposlenje.

U ovoj školi kažu da su programi potpuno usaglašeni sa evropskim, nastava je i teorijska, i praktična, da stručnim nastavnicima. To je razlog zašto su upisali i devetu generaciju studenata.

Na Višoj školi za menadžment u saobraćaju i carini do sada je diplomiralo 114 studenata, a na Visokoj školi za menadžment u saobraćaju, na svim studijskim programima, diplome je uzelo njih 654-oro.