018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Diplome desetoj generaciji studenata (VIDEO)

Od:
Komentari: isključeni

Za skoro deset godina, koliko postoji, Visoka škola za menadžment u saobraćaju stvorila je preko 900 diplomaca. Prilikom dodele diploma još jednoj, desetoj generaciji koja je diplomirala, istaknuto je, da je ono čime se najviše ponose stručna praksa I drugi oblici saradnje koji su pružili studentima, kao i velika potražnja za ovakvim kadrovima.
Mogućnost da se stečeno teorijsko znanje primeni u praksi izuzetno je bitna, a to je upravo ono što je Visoka škola za menadžemnt u saobraćaju omogućila svima koji nose njen indeks, istaknuto je povodom dodele diploma generaciji koja je diplomirala ove godine.
Studenti su, kako kažu izuzetno zadovoljni programom koji ova obrazovna ustanova ima, a posebno im je bitno to što je većina predavača, deo svog radnog veka provela obavljajući značajne privredne funkcije, pa su predavanja zanimljiva i potkrepljena primerima iz života.
Ova visoka škola počela je rad 2005.godine kao Viša škola za menadžment u saobraćaju i carini, a od tada je tu svoje školovanje završilo 900 studenata.