018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Devojku udario voz [UPD] (VIDEO)

Komentari: isključeni

Šesnaestgodišnja devojka teže je povređena jutros oko 10 sati u Leskovcu kada je udario voz dok je prelazila prugu kod Železničke stanice u ovom gradu, potvrdio je za NTV portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković.

Devojka je smeštena u niški Klinički centar, lekari kažu da je u stabilnom stanju, ali je još rano davati prognoze oko njenog oporavka.

Nesreća se dogodila kod Železničke stanice u Leskovcu, a šta je uzrok nezgode pokazaće istraga, rečeno je NTV-u u leskovačkoj policiji. Portparol Boban Zdravković kaže da nema detaljnijih informacija dok se sa devojkom ne obavi razgovor:

,,Šesnaestogodišnju devojku je udario voz koji se kretao u pravcu Niša, u trenutku dok je prelazila preko pruge, ali se još utvrđuje kako je došlo do nezgode. Ona je prebačena u Klinički centar u Nišu, posle pružene prve pomoći u leskovačkoj bolnici“.

Inače, nezgode na prugama na jugu Srbije nisu retka pojava. Sredinom aprila decu iz sela nadomak Vladičinog Hana teško je povredio voz, a u prvoj polovini januara Nišlije je uznemirila vest o pogibiji Slobodana T., koji je, takođe, prelazio prugu na neobeleženom mestu, u ovom slučaju kod “Angroprometa” nedaleko od prelaza u Jug-Bogdanovoj ulici.

Povezane vesti