018/521-172 urednik@ntv.rs
Najnovije vesti

Deseti „Urban fest“ od 1. do 5. septembra (VIDEO)

Komentari: isključeni
Tagovi: ,

U Nišu će od 1. do 5. septembra biti održan jubilarni deseti Međunarodni studentski pozorišni festival “Urban fest“. Publika će i ove godine predstave moći da gleda na nekoliko zanimljivih i atraktivnih lokacija u gradu.

Grad Niš će naredne nedelje biti pozornica. Mladi glumci iz Srbije, Republike Srpske i Makedonije okupiće se i ove godine na Međunarodnom studentskom pozorišnom festivalu koji se u našem gradu održava jubilarni – deseti put.

Na festivalu će se u takmičarskom delu održati devet predstava, od kojih se većina, kažu organizatori, bavi problemima mladih.

Međunarodni studentski pozorišni festival “Urban fest“ održaće se na deset lokacija u gradu. Svečano otvaranje festivala biće u ponedeljak 1. septembra od 20 sati i 20 minuta u parku Svetog Save, a poslednje večeri, odnosno 5. septembra, osim dodele nagrada, biće odigrana i jedna predstava van konkurencije. Ulaz na sve predstave je besplatan, a u slučaju kiše festival će se preseliti u Lutkarsko pozorište. Kompletan program možete videti na sajtu Studentskog kulturnog centra.

Povezane vesti